Υπηρεσίες:

Αναμφισβήτητα, ένα καλό χαλί δεν ζεσταίνει μόνο το περιβάλλον που ζούμε αλλά αποτελεί και ένα μοναδικό στολίδι που καλλωπίζει το χώρο μας. Ένα όμορφο χαλί είναι πάνω από όλα δείγμα πολιτισμού.

Για να μπορούμε όμως να το απολαμβάνουμε για πολλές δεκαετίες, θα πρέπει να φροντίζουμε για το σωστό καθαρισμό και τη συντήρησή του.

Αυτό είναι απαραίτητο για κάθε χαλί, παλιό η καινούργιο, χειροποίητο ή μηχανής μάλινο ή μεταξωτό, καθώς με τη χρήση συγκεντρώνει σκόνες, χώματα και πολλές φορές μικρόβια βλαπτικά για τον άνθρωπο.

Ενώ όλοι αναγνωρίζουν την αξία την οποία προσθέτει στο χώρο μας ένα καλό χαλί, εντούτοις πολλοί δεν ακολουθούν το σωστό τρόπο καθαρισμού. Έτσι, χαλιά μεγάλης ή μικρής αξίας φαντάζουν θαμπά και ταλαιπωρημένα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η χρήση χημικών καθαριστικών ουσιών οδηγεί στην ανεπανόρθωτη φθορά τους. Ο μεγαλύτερος εχθρός του χαλιού είναι η συχνή χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, η οποία δεν αφαιρεί την σκόνη αλλά το μαλί.

Αν το χαλί καθαρισθεί, συντηρηθεί και αποθηκευτεί σωστά, θα κληροδοτείται από γενιά σε γενιά σαν πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καθαρίζουμε μόνο χαλιά, αλλά κάνουμε και όλες τις εργασίες ώστε το χαλί σας να ξαναβρεί την παλιά του λάμψη.

Κάνουμε ξέβαμα σε όλους τους τύπους χαλιών.
Βάζουμε ρέλια.
Κάνουμε λεύκανση.
Τοποθετούμε κρόσια σε όλους τους τύπους χαλιών (χειρός, μηχανής).
Κόβουμε μοκέτες.
Κάνουμε επιτόπου καθαρισμό μοκετών και σαλονιών.

 

 

Αγ. Ασωμάτων, Τ.Θ. 102 Κορωπί, Τηλ. 210 6624900-2, Fax. 210 6624903